Een vakantie uitzoeken: wat een klus elk jaar weer! Leuk is het uiteraard, want een vakantie is iets om naar uit te kijken. Maar als je veel mensen hebt om rekening mee te houden dan kan het ook een flinke klus zijn. De Leistert helpt je uit de brand.

De Leistert

Wat is De Leistert?

Limburg is een veelzijdige provincie. Het is er groen, vol met natuurgebiedenen toch is er ook genoeg cultuur om van te genieten. Onder andere in de hoofdstad van de provincie Maastricht kun je je dagen vermaken. In deze bijzondere en veelzijdige provincie vind je De Leistert, een vakantiepark voor jong en oud.

Alle leeftijden vermaak

Wanneer we zeggen dat De Leistert voor jong en oud is, dan bedoelen we dat ook echt. Veel campings in Nederland richten zich op een specifieke groep. Ze hebben bijvoorbeeld eindeloos veel activiteiten voor kinderen maar ouders hebben weinig te beleven. Of het is allemaal ingericht op jongeren die graag willen drinken en rondhangen in bars. De Leistert is echter een plek waar iedereen welkom is en er dus ook genoeg te beleven is.

De Leistert

Wat dacht je bijvoorbeeld van een overdekt tropisch zwembad? Als de Nederlandse zomer ons teleurstelt, kun je gewoon binnen genieten van de warmte en waterpret. Maar ook de bowlingbaan is er absoluut eentje om uit te proberen. Daarnaast zijn er allerlei bars, restaurants en andere leuke plekken om rond te hangen met vrienden, familie of mensen die je hebt ontmoet op het park.